Locatie Zuid

Start Bruispunt Zuid in gebouw Noorderlicht.

Sinds september 2021 zijn er Bruispunten in Waddinxveen. Een in gebouw de Gouwebloem aan de Tollenslaan (Bruispunt Noord) en een op aan de Stationstraat in gebouw ‘t Kruispunt (Bruispunt Midden). Op maandag en woensdag worden op die locaties gezelligheid en maaltijden aangeboden. Het doel van de Bruispunten is om mensen een prettige en vertrouwde plek te bieden waar ze zich thuis mogen voelen. Zo’n 60 mensen weten wekelijks de weg naar die Bruispunten te vinden. Als u een indruk wilt hebben van hoe het er daar aan toe gaat, moet u eens kijken op de website, www.bruispunt.info

Naast de twee locaties in noord en midden komt er nu ook een in zuid. We mogen namelijk gebruik gaan maken van het restaurant “Noorderlicht” van Ipse de Bruggen. Op de woensdag van 16.00 uur tot ca. 20.00 uur. De start van Bruispunt Zuid is gepland op 11 januari 2023.

Op deze locatie hebben we vrijwilligers nodig die zich hiervoor willen inzetten. We gaan taakgroepen vormen zodat je niet iedere week aan de beurt bent. We zoeken naar mensen die kunnen koken, mensen die willen helpen met koken en gastheren/ gastvrouwen. 
De kok heeft de leiding over de maaltijd en stuurt de kookploeg aan. Een van de gastheren/ dames is de coordinator van die dag. Hij/ zij heeft beheer over de bezoekerslijst, overlegd met de kok, zorgt voor de financien en draagt zorg voor de goede sfeer. Als laatste verzorgt de overdracht voor de volgende week. Op dit moment van start denken we aan 3 personen voor de keuken en 2 personen voor de begeleiding van de gasten. Aan het eind van de avond zorgen we met elkaar dat alles weer is opgeruimd.

Heel graag willen wij u uitnodigen om te helpen dit project te gaan uitvoeren. Zonder u kunnen wij het niet. Uit ervaring met Bruispunt Noord en Bruispunt Midden weten we hoe belangrijk het is dat mensen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen eten. Het is zo eenvoudig en het geeft zoveel rijkdom!

Als het u aanspreekt om mee te gaan draaien in het team Bruispunt Zuid mag u zich aanmelden bij:

Telefoon 06 48 07 74 55
Mail hetbruispuntwaddinxveen@gmail.com


Bruispunt Noord

De Gouwebloem
Tollenslaan 161 Waddinxveen

Maandag 15.00u – 19.00u

Bruispunt Midden

Het Kruispunt
Stationsstraat 12 Waddinxveen

Woensdag 15.00u – 19.00u

Bruispunt Zuid

Het Noorderlicht
Sterrenlaan 2 Waddinxveen

Woensdag 15.00u – 19.30u

Bruispunt West

De Paddenstoel
Lijsterbesstraat 18 Waddinxveen

Dinsdag 10.30u – 13.15u